Braun Strijkworkshop

Strijken heeft niet bepaald een hip imago. Laten we eerlijk zijn, de meesten onder ons hebben een hekel aan strijken. Braun wil echter het tegendeel bewijzen: strijken kan wel degelijk leuk zijn! "Leuk??" hoor ik je ongelovig denken. Jazeker. Sinds de komst van de Braun CareStyle 5 stoomgeneratoren is strijken namelijk een fluitje van een cent! 

Het Braun CareStyle 5 team nam de proef op de som en organiseerde op 16 oktober 2015 op een mooie locatie in hartje Amsterdam een heuse strijkworkshop onder deskundige leiding van Nederlands bekendste stylist Fred van Leer.

Een kort verslag van deze dag

Met “Kreuk is niet leuk” als ons motto verwelkomen wij vol enthousiasme een groep gezellige, maar weliswaar sceptische, deelnemers van de strijkworkshop. Onze taak is om deze deelnemers, bestaande uit consumenten en bloggers, te overtuigen dat de Braun CareStyle 5 stoomgenerator strijken écht leuker maakt!

De sfeer zit er al snel in dankzij de innemende persoonlijkheid van Fred van Leer. Na een heerlijk lunchbuffet gaan alle deelnemers met gevulde maag verdeeld over de verschillende strijkstations staan, onzeker in wat hen te wachten staat.

Dit blijkt een leerzame strijkworkshop te zijn, waarin Fred op hilarische wijze alle voordelen van de CareStyle 5 uitgebreid toelicht. Het sceptisme bij de deelnemers verdwijnt net zo snel als kreukels in een blouse na 1 strijkbeweging met de CareStyle 5!

Strijken wordt ineens een vrolijke bedoeling en iedereen gaat zelf nieuwsgierig aan de slag met de CareStyle 5 stoomgenerator. Ze onderwerpen elk hun eigen meegenomen, moeilijk te strijken, kledingstuk aan de ultieme CareStyle 5 test. 

De resultaten zijn verbluffend!

De blouse met vervelende knoopjes en zakken waar een deelnemer voorheen altijd achter bleef haken? Geen probleem voor de CareStyle 5! De stoomgenerator glijdt er moeiteloos overheen dankzij de afgeronde en krasbestendige strijkzool. De eeuwig gekreukte linnen broek die een andere deelnemer maar niet glad gestreken kreeg? Verleden tijd! Met de krachtige stoom en de extra stoomshot worden alle kreukels moeiteloos glad gestreken.

Een zijden blouse, een trui vol pailletten, een stugge spijkerbroek; alle meegenomen kledingstukken worden onder handen genomen door de CareStyle 5 stoomgenerator. Eén van de vele gebruiksgemakken van de CareStyle 5 is de iCare technologie*: deze technologie garandeert bij iedere stof de beste combinatie van stoom en temperatuur. Dit alles zonder zelf bij elke stof de instellingen te moeten veranderen. Hierdoor kunnen de deelnemers met één instelling alle verschillende kledingstukken aan één stuk door achter elkaar strijken. Vooraf kleding sorteren is dus niet meer nodig bij een CareStyle 5. Wat een tijdsbesparing! 

De reacties na de strijkworkshop zijn hartverwarmend. Wie had gedacht dat een strijkworkshop zó leuk kon zijn! Zelfs een mannelijke, de meest sceptische, deelnemer gaat overtuigd naar huis. Strijken is zo vervelend nog niet met een CareStyle 5! Nee, stiekem is het eigenlijk best leuk!

Na afloop neemt Fred van Leer uitgebreid de tijd om gezellig na te kletsen en gaat hij met iedereen afzonderlijk nog even op de foto. Een mooie afsluiting voor een zeer geslaagde dag. Maar.. dat was nog niet alles!

Het Braun CareStyle 5 team staat daarna namelijk klaar met een goedgevulde goodiebag én de leuke mededeling dat alle deelnemers een gratis Braun CareStyle 5 stoomgenerator mee naar huis mogen nemen! Zo kunnen alle deelnemers thuis het geleerde meteen in de praktijk brengen. 

Onze missie is geslaagd: wij hebben er zeker nieuwe Braun CareStyle 5 ambassadeurs bij!

Ben jij nieuwsgierig geworden naar de CareStyle 5 stoomgeneratoren van Braun en wil jij alles over deze geweldige apparaten weten? Lees dan snel verder voor meer info.

* m.u.v. de CareStyle 5 IS 5042 Control

 

Bekijk hieronder de sfeervideo van de strijkworkshop: 


Deze blog is nog niet beoordeeld.
Beoordeel deze blog


1 Ster
2 Sterren
3 Sterren
4 Sterren
5 Sterren


Reageer

Er zijn nog geen reacties op deze blog.

reageren

Plaats uw reactie