Mannen opgelet: maak het jezelf gemakkelijk

Huishoudelijke klussen blijven een bron van frustratie voor mannen blijkt uit onderzoek in opdracht van Braun Household. Bovenaan het lijstje van de meest vervelende huishoudelijke taken volgens mannen staan ‘basics’ zoals de was doen (76%), opruimen en afstoffen (60%) en strijken (57%).

Dat mannen niet houden van de was doen zien we ook terug in het strijken. Bijna een op de vijf mannen (18%) weet namelijk niet eens hoe hij het beste zijn kleding kan strijken. En wist je dat bijna de helft van de Nederlanders helemaal nóóit strijkt? Geen broek, geen trui, zelfs geen overhemd!

Niet alleen mannen, maar 45% van álle Nederlanders zou met meer plezier strijken als dit een stuk gemakkelijker en sneller zou gaan. Hoe dan? Door gebruik te maken van een stoomgenerator in plaats van een klassiek strijkijzer. Want met een exemplaar uit de Braun CareStyle-serie strijk je gemakkelijk en zonder problemen in alle richtingen, dus ook achterwaarts over knopen, ritsen en zakken. En dat maar liefst twee keer zo snel. Zo houd je als stel tijd over voor ontspanning óf een extra sportles. Dubbel winst! 


Deze blog is nog niet beoordeeld.
Beoordeel deze blog


1 Ster
2 Sterren
3 Sterren
4 Sterren
5 Sterren


Reageer

Er zijn nog geen reacties op deze blog.

reageren

Plaats uw reactie