Sinterklaas tips

Sinterklaas stress?

Cadeaus zijn leuk, zolang je ze zelf krijgt. Het kopen van cadeaus is een ander verhaal. Dat kan behoorlijk veel stress opleveren! Want zie je het al voor je...? Lange rijen met mensen bij iedere winkel waar alle cadeaus óók nog eens ingepakt moeten worden. Daar zit je toch helemaal niet op te wachten! Nee, inkopen doen voor Sinterklaas is meestal geen pretje.

Maar... wees gerust!

Dit jaar ga jij met onze handige tip zonder stress je Sinterklaasinkopen doen! Braun heeft namelijk allerlei leuke, handige en mooie apparaten in het assortiment, om lekker mee te kokkerellen, heerlijke smoothies mee te maken, verse kopjes koffie mee te zetten of kleding super snel kreukvrij te krijgen. Voor ieder wat wils dus! En je koopt al deze apparaten heel gemakkelijk vanuit je luie stoel thuis, wanneer jij maar wilt. Op deze manier ga jij dit jaar stressvrij de feestdagen in! Vergeet ook niet om onze lopende acties te checken. Wie weet is Sinterklaas gul dit jaar en krijg je een extra cadeau bij je aankoop!

Zo houd je tijd over om...

Lekkere versnaperingen klaar te maken voor Sinterklaasavond!

Wat denk je bijvoorbeeld van deze heerlijke zelfgemaakte kruidnootjes? Deze kruidnootjes zijn gezonder dan de kruidnootjes uit de winkel. Ideaal als je tijdens de feestdagen een beetje op je lijn wilt letten. 

Of deze heerlijk geurende speculaas letters? Duik samen met de kinderen de keuken in en laat ze na het bakken de letters zelf versieren. Ze zullen dit fantastisch vinden om te doen! En als er nog wat van het speculaas deeg over is, kun je het restant bewaren om er kruidnoten van te bakken.  

Al dat harde werken in de keuken en het vele snoepen maakt natuurlijk ontzettend dorstig! Bereid in dat geval eens deze overheerlijke, romige peer-speculaas smoothie. Het ideale, gezonde drankje tijdens een gezellige Sinterklaasavond. Het is heel simpel; doe alle ingredienten in de blender en mixen maar. That's it! Verdeel de smoothie over de glaasjes en strooi er nog wat extra speculaaskruiden over. Dat staat extra feestelijk! 

En wil je het heerlijke avondje helemaal in stijl afsluiten? Dan mag dit fantastische dessert niet ontbreken. Hét perfecte toetje op Sinterklaas avond: Speculaas tiramisu. Helemaal niet moeilijk om te maken, maar wel om je vingers bij af te likken, zo lekker!

Fijne Sinterklaas! 


Deze blog is nog niet beoordeeld.
Beoordeel deze blog


1 Ster
2 Sterren
3 Sterren
4 Sterren
5 Sterren


Reageer

Er zijn nog geen reacties op deze blog.

reageren

Plaats uw reactie