Sneller en gemakkelijker kreukvrij met de tips van Fred van Leer

Kreukels zijn een echte no go en voor sommigen zelfs een afknapper. Strijken wordt echter niet gezien als het meest favoriete klusje*. Stylist en Braun-ambassadeur Fred van Leer geeft je enkele tips en laat je zien hoe je gemakkelijk en snel je kleding perfect strijkt. Zo houd jij tijd over voor leuke dingen én zie je er tiptop uit.

First things first: stoom, stoom en nog eens stoom
Stoom is er niet alleen voor de special effects, want met stoom gaat strijken écht vele malen sneller. Dit is dan ook meteen het grootste verschil tussen stoomstrijkijzers en stoomgeneratoren. Naast het verschil in de hoeveelheid stoom wordt er met een stoomgenerator ook nog extra kracht opgewekt. Dit zorgt voor krachtige stoom die diep doordringt in je kleding waardoor alle kreukels verdwijnen als sneeuw voor de zon. Resultaat: perfect gestreken kleding én je bent maar liefst twee zo snel klaar met strijken.

Glijd als een snowboard
Heb je er weleens bij stilgestaan dat vijftig procent van al je strijkbewegingen achterwaarts zijn? Hierbij verlies je nogal eens tijd omdat je vast zit achter ritsen, zakken en knoopjes. Dit is verleden tijd. De Braun CareStyle-stoomgeneratoren zijn uitgerust met een unieke afgeronde 3D-strijkzool. Deze zool is gebaseerd op de vorm van een snowboard met als extra voordeel; je glijdt overal overheen, zelfs achterwaarts. Ideaal!

De nieuwe beste vriend van je kleding
Check altijd de verschillen tussen apparaten en kies de stoomgenerator die het beste bij jouw wensen past. 
De Braun CareStyle-reeks bestaat uit drie verschillende series: CareStyle 3, 5 en 7 Pro.

De CareStyle 3 is de meest compacte uitvoering met behoud van alle voordelen van een stoomgenerator. Met de Plus X Award bekroonde CareStyle 5 haal je nóg wat meer stoomkracht in huis voor nóg snellere resultaten. De nieuwkomer in de reeks, de CareStyle 7 Pro, heeft de krachtigste stoomafgifte. Met deze beauty ga je je strijkgoed als een pro te lijf. Deze stoomgenerator is uitgerust met een extra groot uitneembaar waterreservoir van 2 liter zodat je lang kunt strijken, zonder bij te hoeven vullen. 

            

     CareStyle 7 Pro                    CareStyle 5                                 CareStyle 3

 

* Volgens recent onderzoek (oktober ’17) door Multiscope onder meer dan 1000 Nederlanders


Deze blog is nog niet beoordeeld.
Beoordeel deze blog


1 Ster
2 Sterren
3 Sterren
4 Sterren
5 Sterren


Reageer

Er zijn nog geen reacties op deze blog.

reageren

Plaats uw reactie