Gelukkige winnaars…

Braun heeft regelmatig leuke (win)acties waar je aan kan deelnemen. Heb jij deelgenomen aan een actie en ben je benieuwd wie er met de prijs vandoor is gegaan? Check dan regelmatig deze pagina om op de hoogte te blijven! 

WINACTIE - Wie steek jij deze Kerst een hart onder de riem en gun jij een Braun J700 Sapcentrifuge cadeau?

De winnares van de Kerst actie 2015 is: Natasja Smit! Van harte gefeliciteerd Natasja!

Jouw wens is om jouw overbuurvrouw Meggy een hart onder de riem te steken na een moeilijk jaar en voor de tijd die komen gaat. Jij vindt haar een kanjer, omdat ze altijd klaar staat voor anderen ondanks haar eigen situatie. Je wilt haar graag in het zonnetje zetten en gunt haar daarom een Braun J700 Sapcentrifuge cadeau.

De sapcentrifuge is onderweg naar je, zodat je je overbuurvrouw Meggy snel kunt verrassen!

WINACTIE - Win een shopdag met Fred van Leer, € 500,- shoptegoed én een CareStyle 5 stoomgenerator cadeau

De winnaar van de shopdag met stijlicoon Fred van Leer is geworden: Monique Pitstra. Van harte gefeliciteerd Monique!

Wij hopen dat je woensdag 9 december 2015 een leuke shopdag hebt gehad met Fred en dat hij je heeft voorzien van veel stylingtips en een te gekke nieuwe outfit!

Om deze outfit moeiteloos kreukvrij te houden, ben je vanaf nu trotse eigenaresse van de Braun CareStyle 5 stoomgenerator! Wij wensen je heel veel strijkplezier en hopen dat je met veel plezier terugdenkt aan deze shopdag. 

WINACTIE - Win een CareStyle 5 stoomgenerator 

Winnaars van de Braun CareStyle 5 stoomgenerator: Jacqueline Uitenbogaart-Hartog uit Alblasserdam, Caroline Ermers uit Cuijk en Daniëlle Vermeulen uit Bussum. Van harte gefeliciteerd met jullie nieuwe Braun CareStyle 5 stoomgenerator!

Vanaf nu strijken jullie moeiteloos al jullie kleding lekker snel kreukvrij. Heel veel strijkplezier met jullie cadeau! 

WINACTIE - Win een strijkworkshop met Fred van Leer én een gratis CareStyle 5 stoomgenerator

Deze mensen hebben op 16 oktober een strijkworkshop gewonnen met Fred van Leer en kregen een Braun CareStyle 5 stoomgenerator mee naar huis: Caroline Oostveen, Ramona Hermans, Jessica van der Linden, Carolien ter Braake, Sjoukje de Glee, Robbert Lee, Maartje Lejeune, Gudel Buitenhuis, Mireille Vetketel, Miriam Oosthoek. Jullie mochten allemaal 1 persoon meenemen en ook deze persoon kreeg een Braun CareStyle 5 stoomgenerator cadeau! 

Wij hopen dat jullie een leuke strijkworkshop hebben gehad van stijlicoon Fred van Leer en nu allemaal echte strijkexperts zijn! Van harte gefeliciteerd allemaal!

WINACTIE - Meld je vóór 5 juni 2015 aan voor de Braun nieuwsbrief en maak kans op een MQ735 staafmixer!

Uit alle inschrijvingen voor de Braun nieuwsbrief hebben wij één gelukkige winnaar gekozen en dat is: Lucienne Perquin uit Nieuw-Vennep. Van harte gefeliciteerd en heel veel kookplezier met je nieuwe MQ735 Sauce staafmixer.

In onze Braun nieuwsbrief staan regelmatig winacties. Wil je ook kans maken? Meld je dan nu aan voor onze Braun nieuwsbrief!

WINACTIE - Nieuwjaarsactie 2014

We hebben enorm veel reacties ontvangen op de vraag 'Wie gun jij een mooi Braun keukenproduct en waarom'?

We hebben dan ook lang moeten wikken en wegen om een winnaar te kiezen. Uiteindelijk hebben we de inzending van Jacquelien Paardekooper laten winnen.

Zij gunt haar schoonzus Karina een mooie FS 3000 stoomkoker. Gefeliciteerd en heel veel plezier ermee! 

WINACTIE -  Win een shopdag met Fred van Leer, € 500,- shoptegoed én een CareStyle 3 stoomgenerator cadeau

De winnaar van de shopdag met stijlicoon Fred van Leer is geworden: Joyce Deelen. Van harte gefeliciteerd Joyce! Wij hopen dat je dinsdag 21 februari 2017 een leuke shopdag gaat hebben met Fred en dat hij je veel leuke en bruikbare stylingtips gaat geven en een te gekke nieuwe outfit voor de komende lente! Om deze outfit moeiteloos kreukvrij te houden, ben je vanaf nu ook trotse eigenaresse van de Braun CareStyle 3 stoomgenerator! Wij wensen je heel veel strijkplezier en hopen dat je met veel plezier terugdenkt aan de shopdag. 


WINACTIE - Kerstactie 2016

Eind december 2016 stelden wij jullie de vraag wie je een spiksplinternieuwe Braun MultiQuick 9 staafmixer cadeau zou willen doen en waarom. We kregen wederom enorm veel reacties en hebben uiteindelijk Ernst Walet laten winnen. Hij gunt zijn oudste zoon Daniel de MultiQuick 9 staafmixer. Gefeliciteerd en veel plezier ermee! 
 

 

 

WINACTIE - Win een CareStyle 3 stoomgenerator 

Winnaars van de CareStyle 3 stoomgenerator 2017 zijn: Leonie Verbaan uit Zevenhuizen en Kim Bliek uit Kamperland. Van harte gefliciteerd met jullie nieuwe CareStyle 3 stoomgenerator! Heel veel strijkplezier met jullie nieuwe stoomgenerator! Wij weten zeker dat hij jullie heerlijk zal bevallen!