Voorgerecht

Soepen

4 personen

35 min

Ingrediënten

  • 1 broccoli
  • Handjevol ongezouten pistachenoten
  • 1,5L kippenbouillon
  • 1 teentje knoflook
  • Olijfolie
  • Peper & zout
 

Broccoli Pistachesoep

Toegevoegd door: Cookameal

 

Maak een heerlijke en verrassende broccoli soep:

Bereiding

  • Snij de broccoli in kleine roosjes.

Tip: De hele broccoli is eetbaar, dus ook de stam. Versnij de stam en voeg hem toe aan de soep.

  • Stoof de broccoli in wat olijfolie.
  • Voeg de knoflook toe.
  • Strooi een handjevol pistachenoten bij de broccoli.
  • Wanneer je de nootjes begint te ruiken mag je de bouillon toevoegen.
  • Laat de soep nu ongeveer 15 minuten koken, tot de broccoli helemaal gaar is.
  • Pureer nu de soep met je staafmixer.

Tip van Cookameal: hou een stukje broccoli apart om in je soepbord te leggen, serveert extra mooi!
Voeg naar smaak peper en zout toe. Serveer met een stronkje broccoli, enkele pistachenoten (al dan niet fijngehakt) en een druppeltje olijfolie.

Cookameal en Braun werken samen aan verrassende recepten om je ontbijt, lunch of diner nóg lekkerder te maken. Er verschijnen regelmatig nieuwe gerechten op deze club dus houd de receptpagina goed in de gaten!

 
143211 waardering(en)


Beoordeel dit recept
 

1 Ster
2 Sterren
3 Sterren
4 Sterren
5 Sterren
 
 

 
 

Reageer

Er zijn nog geen reacties op dit recept.

reageren

Plaats uw reactie