Bijgerecht

Salades

2 personen

15 min

  • 4 eieren
  • 80 g Griekse yoghurt
  • ½ el mayonaise
  • 1 el verse dille, fijngehakt
  • 1 el verse bladpeterselie, fijngehakt
  • Peper van de molen
  • Zout
 

Eiersalade

Toegevoegd door: COOKAMEAL

 

Gezond de zomer in met deze lichte eiersalade! Een heerlijk beleg voor op je boterham, klaar in een handomdraai.
 

Bereidingswijze:

  • Laat in een steelpan water aan de kook komen. Leg de eieren voorzichtig in het kokende water en laat 8 minuten koken.
  • Giet de eieren af en spoel ze onder koud water.
  • Pel de eieren.
  • Hak de eieren met behulp van de Multiquick 7 staafmixer en de hakmolen fijn.
  • Meng nu de griekse yoghurt, de mayonaise en de kruidendoor de eieren.
  • Breng op smaak met peper en zout. 

Cookameal & Braun werken samen aan verrassende recepten om je ontbijt, lunch of diner nóg lekkerder te maken. Er verschijnen regelmatig nieuwe gerechten op deze club, dus houd de receptenpagina goed in de gaten!  

 
Dit recept is nog niet beoordeeld.

Beoordeel dit recept
 

1 Ster
2 Sterren
3 Sterren
4 Sterren
5 Sterren
 
 

 
 

Reageer

Er zijn nog geen reacties op dit recept.

reageren

Plaats uw reactie