Bijgerecht

Vegetarisch

4 personen

15 min

Ingrediënten

  • 200g feta
  • 75ml olijfolie
  • Sap en zeste van 1 citroen
  • Teentje knoflook
  • Verse tijm
 

Feta dip

Toegevoegd door: Cookameal

 

Een heerlijke dip met feta om stukjes komkommer, wortel of paprika in te dippen, maar ook lekker met (Turks) brood of taco chips.

Bereiding

  • Voeg de feta, olijfolie en knoflook samen met het citroensap en de zeste in de maatbeker en mix het geheel goed door elkaar met je staafmixer.
  • Hou een beetje zeste over voor de garnering. 
  • Als de dip niet smeuïg genoeg is kun je een extra scheutje olijfolie toevoegen.
  • Garneer de dip met verse tijm en de zeste van de citroen en serveer de dip.

Tip van Cookameal: Je kunt de dip enkele dagen in de koelkast bewaren.
Ook lekker: gebruik het overschot van de feta dip in een vegetarische pasta met kerstomaatjes en erwten.

Cookameal & Braun werken samen aan verrassende recepten om je ontbijt, lunch of diner nóg lekkerder te maken. Er verschijnen regelmatig nieuwe gerechten op deze club dus houd de receptpagina goed in de gaten!

 
543211 waardering(en)


Beoordeel dit recept
 

1 Ster
2 Sterren
3 Sterren
4 Sterren
5 Sterren
 
 

 
 

Reageer

Er zijn nog geen reacties op dit recept.

reageren

Plaats uw reactie