Tussendoortje

Koekjes

2 personen

40 min

  • 90 g havermout
  • 2 rijpe bananen
  • 2 el chiazaad
  • 1 tl pumpkin spice of kaneel
  • 100 g noten (bijv. walnoten, cashewnoten, hazelnoten)
  • 1 tl vanille extract
  • 4 gedroogde dadels
 

Granola bars

Toegevoegd door: COOKAMEAL

 

Deze heerlijke granola bars zijn de ideale gezonde snack voor onderweg!

Bereidingswijze

  • Verwarm je oven op 180°C.

  • Start met de bananen. Snijd deze in grove stukken en pureer ze nu met behulp van je staafmixer.

  • Ontdoe de dadels van hun pit en snijd ze in fijne stukjes.

  • Hak de noten fijn.

  • Meng de bananenpuree met de andere ingrediënten.

  • Bekleed een bakvorm of ovenschaal (ongeveer 30x20) met bakpapier.

  • Giet het beslag in de vorm en druk stevig aan met de achterkant van een lepel en bak 30 minuten in je voorverwarmde oven.

  • Haal uit de oven en snij onmiddellijk in repen. 

  • Je kan deze repen 4 a 5 dagen (koel) bewaren.

​Cookameal & Braun werken samen aan verrassende recepten om je ontbijt, lunch of diner nóg lekkerder te maken. Er verschijnen regelmatig nieuwe gerechten op deze club, dus houd de receptenpagina goed in de gaten!   

 
Dit recept is nog niet beoordeeld.

Beoordeel dit recept
 

1 Ster
2 Sterren
3 Sterren
4 Sterren
5 Sterren
 
 

 
 

Reageer

Er zijn nog geen reacties op dit recept.

reageren

Plaats uw reactie