Hoofdgerecht

Vegetarisch

6 personen

15 min

Ingrediënten

  • 2 zoete paprika's
  • 1 pak halloumi kaas in platte blokjes
  • Olijfolie om mee te bestrijken
  • Mediterraanse kruiden of 2 tl oregano
  • Zout en peper naar smaak
  • Satéprikkers
 

Halloumi met gegrilde paprika spiezen

Toegevoegd door: BBQking

 

Dit vegetarische barbecue recept ontvingen we van een Braun clubfan. Deze clubfan houdt enorm van grillen en barbecuen en vindt het leuk om als vegetariër de gasten ook eens te verrassen met een vegetarische spies op de barbecue. Weer eens wat anders dan een kipsaté spiesje én een leuke manier om eens kennis te maken met halloumi kaas. Bedankt voor dit leuke recept!

Bereidingswijze 

  • Snijd de halloumi kaas in platte plakjes
  • Snijd de zoete paprika’s in ringen
  • Reig 1 om 1 halloumi en paprika (of andersom) aan een satéprikker
  • Meng in een schaaltje wat olijfolie, Mediterraanse kruiden (of oregano) en zout en peper naar smaak
  • Bestrijk de spiezen met de olijfolie en kruiden mix
  • Leg de satéprikkers direct op de barbecue tot de halloumi een mooie bruine kleur heeft gekregen
  • Serveer met een lekkere salade erbij en genieten maar!
 
Dit recept is nog niet beoordeeld.

Beoordeel dit recept
 

1 Ster
2 Sterren
3 Sterren
4 Sterren
5 Sterren
 
 

 
 

Reageer

Er zijn nog geen reacties op dit recept.

reageren

Plaats uw reactie