Tussendoortje

Brood

4 personen

20 min

  • 30 g geraspte Parmezaanse kaas
  • 60 g bloem
  • 1 tl bakpoeder
  • 1 ei
  • 80 g yoghurt
  • 1 tl verse, fijngehakte rozemarijn
  • ¼ tl zeezout
  • Kleine cake vormpjes of muffinvorm
 

Hartige kruidencakes

Toegevoegd door: COOKAMEAL

 

Deze heerlijke hartige kruidencakes zijn in minder dan 20 minuten klaar.

Bereidingswijze

  • Verwarm je oven op 200°C

  • Plaats de deeghaak in het foodprocessor accessoire van je staafmixer (indien in pakket meegeleverd).

  • Breek het ei in de foodprocessor en klop het los.

  • Voeg nu de bloem, het bakpoeder en de yoghurt toe en kneed tot een deeg.

  • Voeg de geraspte kaas en kruiden toe en meng, op lage snelheid, door elkaar.

  • Giet het beslag in de cakevormpjes. Bak 10 a 15 minuten.

  • Serveer warm of op kamertemperatuur.

​Cookameal & Braun werken samen aan verrassende recepten om je ontbijt, lunch of diner nóg lekkerder te maken. Er verschijnen regelmatig nieuwe gerechten op deze club, dus houd de receptenpagina goed in de gaten!  

 
Dit recept is nog niet beoordeeld.

Beoordeel dit recept
 

1 Ster
2 Sterren
3 Sterren
4 Sterren
5 Sterren
 
 

 
 

Reageer

Er zijn nog geen reacties op dit recept.

reageren

Plaats uw reactie