Lunch

Brood

2 personen

20 min

Voor de spinaziepesto:

  • 15 g basilicum
  • 100 g spinazie
  • 2 el citroensap
  • 50 ml olijfolie
  • 2 teentjes knoflook
  • 40 g amandelen


Voor de panini:

  • 2 paninibroodjes
  • 1 avocado
  • 200 g spinazie
  • 1 bolletje buffelmozzarella
  • Peper en zout
 

Panini met spinaziepesto en mozzarella

Toegevoegd door: COOKAMEAL

 

Voor een speciale lunch kun je eens dit recept voor een panini maken met spinaziepesto, mozzarella, een paar blaadjes spinazie en een beetje peper en zout.. heerlijk!

Bereidingswijze:

  • Doe alle ingrediënten voor de spinaziepesto (basilicum, spinazie, knoflook en amandelen) in de blender, schenk er vervolgens de olijfolie en het citroensap bij en mix alles op volle toeren tot een gladde pesto.
  • Proef de pesto en kruid bij met peper en zout.
  • Verwarm de grillpan of croque monsieur grill.
  • Snij de ongebakken broodjes open en besmeer ze met de spinaziepesto.
  • Beleg de broodjes met de mozzarella, plakjes avocado en tot slot de spinazieblaadjes.
  • Bestrooi met peper en zout.
  • Klap de broodjes dicht en druk ze stevig aan.
  • Grill tot de kaas gesmolten en/of het broodje goudbruin is gegrild.

Cookameal & Braun werken samen aan verrassende recepten om je ontbijt, lunch of diner nóg lekkerder te maken. Er verschijnen regelmatig nieuwe gerechten op deze club, dus houd de receptenpagina goed in de gaten!  

 
Dit recept is nog niet beoordeeld.

Beoordeel dit recept
 

1 Ster
2 Sterren
3 Sterren
4 Sterren
5 Sterren
 
 

 
 

Reageer

Er zijn nog geen reacties op dit recept.

reageren

Plaats uw reactie