Nagerecht

4 personen

15 min

  • 250 g mascarpone
  • 3 eigeel
  • 3 el suiker
  • Bolletje schuddebuikjes speculaas
  • Chocolade naar wens
 

Speculaas tiramisu

Toegevoegd door: Braun

 

De perfecte afsluiter op een gezellige Sinterklaas avond is dit recept voor speculaas tiramisu! Maak dit heerlijke dessert heel eenvoudig met behulp van een foodprocessor van Braun.

  • Doe het eigeel met de suiker in een mengkom en bevestig de ballongarde.
  • Klop het eigeel met suiker wit op tot er bij het opheffen van de garde een lint ontstaat.
  • Mix de mascarpone op lage snelheid door het eigeel.
  • Maal speculaas tot kruimels in de foodprocessor.
  • Vul kleine glaasjes met de mini speculaasjes (schuddebuikjes).
  • Schep hier een flinke lepel van het mascarpone mengsel op.
  • Doe vervolgens een laagje speculaaskruimels en schep hier weer een laagje mascarpone bovenop.
  • Rasp chocolade naar wens.
  • Decoreer met speculaaskruimels en chocolade rasp.  
 
Dit recept is nog niet beoordeeld.

Beoordeel dit recept
 

1 Ster
2 Sterren
3 Sterren
4 Sterren
5 Sterren
 
 

 
 

Reageer

Er zijn nog geen reacties op dit recept.

reageren

Plaats uw reactie